Betaal ik dan niet te veel?
Mijn motto is hierbij: wanneer u (levens-)testamenten wilt opstellen, doe het dan in één keer goed en zeer compleet. Wij bieden u flexibele (levens-)testamenten waarin vele keuzes staan vermeld. Dit betekent gelijk ook dat het een zeer lastige materie betreft. Wij vertalen dit naar een duidelijke en heldere dienstverlening.

Uiteraard betaalt u voor onze uitgebreidere dienstverlening, maar omdat wij de notaris veel (administratief) werk uit handen nemen, bieden zij een flinke korting. Daar komt bij dat we met ruim 180 notarissen samenwerken, waardoor we een scherpe prijs kunnen bedingen. De totale kosten zijn daardoor iets hoger dan wanneer u zelf onderhandelt met een notaris. Uiteraard weet u bij ons vooraf wat u betaalt. Dat zetten we zwart op wit voor u.

Wanneer kies ik dan wel voor Erfrechtplan?
Veel mensen weten na een tijdje niet meer precies wat ze wel en niet geregeld hebben in hun testament. Bij Erfrechtplan krijgt u daarom, naast uw (levens-)testamenten, een uitgebreid gespreksverslag in begrijpelijke taal. Wij merken dat veel klanten het fijn vinden om terug te lezen wat er is besproken. Klanten merken tijdens het proces dat ze veel baat hebben bij onze dienstverlening en zijn zeer tevreden over het verlengstuk van de notaris. Wij zorgen voor rust in uw hoofd, nu en in de toekomst.